• Viiniä ja taidetta illat

  Tervetuloa viinin ja maalauksen rentoon iltaan, missä luovuus ja nautinto kohtaavat rennossa ilmapiirissä! Astu sisään ja anna mielikuvituksen lentää vapaasti, kun sukellamme taiteen maailmaan yhdessä.

  Tämä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden irrottautua arjen kiireistä ja antautua luovuuden virtaan. Ei tarvitse olla kokenut taiteilija, sillä kaikki ovat tervetulleita ilmaisemaan itseään akryylivärien avulla. Ainoa vaatimus osallistujille on avoin mieli ja halu kokeilla jotain uutta.

  Maalauspisteellä odottavat kirkkaat värit ja tyhjät maalauspohjat. Voit valita inspiroivan aiheen, seurata ohjeita tai antaa mielikuvituksen viedä sinut minne ikinä haluatkaan. Maalaaminen on täällä enemmänkin matka kuin päämäärä, ja jokainen veto siveltimellä on tilaisuus löytää jotain uutta itsestään.

  Tämä ilta on omistettu rennolle yhdessäololle, iloiselle naurulle ja taiteen voimalle. Tule sellaisena kuin olet ja lähde mukaan luomaan unohtumattomia hetkiä yhdessä muiden kanssa. Viinin ja maalauksen yhdistelmä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden löytää uusia puolia itsestäsi samalla kun rentoudut ja nautit hyvästä seurasta.

  Viiniä ja Taidetta ilta Kankaanpään
  Nuorkauppakamarin kanssa.