Järjestämme lyhytkursseja joko paikan päällä tai tilauksesta muualla.

Inspiroivaa käsityötä ja luovuutta

Tervetuloa mukaan inspiroiviin kursseihimme, joissa opit aina jotain uutta. Tarjoamme monipuolisia kursseja, jotka kattavat erilaisia taiteen ja käsityön muotoja, mukaan lukien mosaiikki- ja muotoilubetonikurssit. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut harrastaja, meillä on jotain tarjottavaa kaikille, jotka haluavat ilmaista luovuuttaan ja oppia uusia taitoja.

Mosaiikkikurssit: Astu mosaiikin lumoavaan maailmaan ja opi luomaan kauniita ja ainutlaatuisia mosaiikkiteoksia. Kurssimme tarjoavat kattavan perehdytyksen mosaiikin perusteisiin, materiaalien käyttöön ja erilaisiin tekniikoihin.

Muotoilubetonikurssit: Tutustu betonin monipuolisiin mahdollisuuksiin taiteen ja käsityön materiaalina muotoilubetoni-kursseillamme. Opit työskentelemään betonin kanssa luovalla ja innovatiivisella tavalla, valmistamaan uniikkeja esineitä ja koristeita sekä hyödyntämään betonin ainutlaatuisia ominaisuuksia. Kurssit tarjoavat käytännön ohjausta ja inspiraatiota kaikille, jotka haluavat kokeilla uusia tekniikoita ja luoda jotain ainutlaatuista betonista


Luovaa yhdessäoloa: Kurssimme eivät ole vain oppimista vaan myös yhteisön rakentamista ja luovaa yhdessäoloa. Kohtaat samanhenkisiä ihmisiä ja jaat luovuutesi heidän kanssaan. Voit saada uusia ystäviä ja inspiraatiota muiden osallistujien kanssa, ja samalla nauttia rennosta ja kannustavasta ilmapiiristä, jossa voit kokeilla uusia ideoita ja toteuttaa omia luovia visioitasi.