Taideteosten kehystys: Taide on arvokasta ja ansaitsee arvokkaan kehyksen. Tarjoamme laadukkaita kehystyspalveluja kaikenlaisille taideteoksille, olivat ne sitten maalauksia, piirustuksia, valokuvia, grafiikkaa tai käsitöitä. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja tarjoamme monipuolisen valikoiman kehystysvaihtoehtoja, jotta voimme täyttää jokaisen asiakkaan ainutlaatuiset tarpeet ja mieltymykset.’

Laadukkaat lasivaihtoehdot: Kehystämme taideteokset kiiltävällä lasilla, mattalasilla, 70% UV-lasilla ja museolasilla, jotka kaikki tarjoavat erilaisia etuja taiteen säilyttämisessä ja esittämisessä. Kiiltävä lasi antaa kuvan kirkkauden ja kontrastin loistaa, kun taas mattalasi vähentää heijastuksia ja luo pehmeämmän ulkonäön. UV-lasi suojaa teosta haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat haalistaa ja vahingoittaa taidetta ajan myötä, kun taas museolasilla on erityisen korkea suojausaste säilyttäen samalla kuvan selkeyden ja värit.

Kolme lasivaihtoehtoa: vasemmalla heijastamaton lasi,
keskellä näkymätön UV-suoja lasi ja oikealla perinteinen kirkas lasi.


Happovapaa kehystys: Käytämme happovapaita pahveja, jotka estävät hapettumista ja pitävät taideteoksen kunnossa pitkään. Tämä on erityisen tärkeää, jos teos on arvokas tai sille halutaan taata pitkäikäisyys.

Räätälöity suunnittelu: Jokainen taideteos on ainutlaatuinen, ja siksi suunnittelemme kehykset yksilöllisesti vastaamaan sekä teoksen että asiakkaan estetiikkaa ja tyyliä. Voimme valita kehyksen materiaalin, värin ja tyylin sopimaan täydellisesti teoksen luonteeseen ja asiakkaan toiveisiin.

Tuo taidesinesiin: Olipa kyseessä sitten perheenperintönä saatu maalaus tai uusi grafiikka teos, meillä on taito ja kokemus tuoda esiin sen kauneus ja merkitys parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua säilyttämään ja esittelemään taidesi tyylikkäästi ja arvokkaasti.