Etsitkö yksilöllistä ja ainutlaatuista mosaiikkitaidetta tilauksesta? Meiltä saat räätälöidyt mosaiikkituotteet, jotka täyttävät juuri sinun toiveesi ja tarpeesi.

Suunnittelu:

Ensimmäinen vaihe on suunnittelu, jossa yhdessä kanssasi luomme suunnitelman mosaiikkiteoksesta. Kuuntelemme toiveesi ja mahdolliset ideasi. Olipa kyseessä sitten kodin sisustuksesta, lahjasta tai julkisesta taideteoksesta, haluamme ymmärtää tarkalleen, millaisen mosaiikin haluat.

Kun suunnittelutyö on valmis, esitämme sinulle luonnoksen tai mallin mosaiikkiteoksesta. Voit antaa palautetta ja tehdä tarvittavia muutoksia ennen varsinaisen valmistuksen aloittamista.

Valmistus:

Kun suunnitelma on hyväksytty, siirrymme valmistusvaiheeseen. Käytämme laadukkaita ja kestäviä materiaaleja varmistaaksemme, että mosaiikkituotteesi kestää aikaa ja ympäristön vaikutuksia.

Leikkaamme ja asettelemme huolellisesti mosaiikkikappaleet haluamaasi kuvioon tai muotoon. Rytmin säilyttäminen mosaiikkien asettelussa takaa korkealaatuisen lopputuloksen.

Toimitus:

Kun mosaiikkiteos on valmis ja hyväksytty, se toimitetaan sinulle sovitussa aikataulussa. Pakkaamme tuotteen huolellisesti varmistaaksemme sen turvallisen kuljetuksen.

Olipa kyseessä sitten yksittäinen mosaiikkitaulu, koriste-esine tai suurempi tilaus julkiseen tilaan, olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle korkealaatuista ja yksilöllistä mosaiikkitaidepalvelua. Ota yhteyttä, niin autamme sinua luomaan upean mosaiikkiteoksen, joka täyttää odotuksesi ja ilahduttaa sinua vuosien ajan.