• Tervetuloa viinin ja taiteen maailmaan!

  Haluatteko järjestää unohtumattoman illan yrityksellenne tai yhteisöllenne? Meillä on ratkaisu!

  1. Taiteen inspiroimaa luovuutta: Kokenut taiteenohjaajamme auttavat teitä ilmaisemaan itseänne maalaamalla. Ei tarvitse olla taiteilija – tämä on tilaisuus kokeilla jotain uutta ja luoda omalla tavallanne. Takuulla löydätte sisäisen taiteilijanne!
  2. Rentouttava ja viihtyisä ilmapiiri: Tarjoamme mukavan ja inspiroivan ympäristön, jossa voitte nauttia rennosta tunnelmasta ja hyvästä seurasta. Olipa kyseessä sitten yrityksen tiimipäivä tai yhteisön tapahtuma, me huolehdimme siitä, että kaikki viihtyvät.
  3. Räätälöity kokemus: Tapahtumamme suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Voitte valita haluamanne teeman, viinivalikoiman ja taideaktiviteetit, jotta tapahtumasta tulee juuri teidän näköisenne.

  Olipa kyseessä sitten tiimien välinen vuorovaikutus, uusien ideoiden syntymisen edistäminen tai vain rentoutuminen kiireisen työpäivän jälkeen, meidän tapahtumamme tarjoavat unohtumattoman kokemuksen.

  Ota yhteyttä jo tänään ja varaa oma viiniä ja taidetta -ilta yrityksellesi tai yhteisöllesi. Valmiina luomaan yhdessä jotain upeaa!

  Kankaanpään nuorkauppakamarin kanssa pidetty viiniä ja taidetta ilta Kankaanpään järjestötalolla.

  ”Kiitos vielä Katja, tämä oli aivan mahtava tapahtuma juuri sun ohjaamana 😍 Lämmin suositus vastaaville tilaisuuksille! ❤️ Ihan huippu idea esim. tyhy-päivään, polttareihin, kaveriporukalle jne. 🤩”